Traženje:
Pismena poruka:
Akcija O nama NPP Karijera Kontakt
 Izgradnja bazena


Provedite svoje slobodno vreme u našim bazenima

Firma AQUALING Kft je od svog postojanja izgradila veliki broj bazena za plivanje posebnih dimenzija i strukture i izvršila njihovu modernizaciju i rekonstrukciju. Pri izgradnji bazena i ugradnji opreme, kao i sredstava za tretiranje vode, primenili smo široku paletu rešenja. Gradili smo objekte za individualne potrebe, javna kupatila za pansione i banje, kao i hidroterapijske bazene za obdaništa. Oprema koju naša firma ugradjuje dugi niz godina garantuje nesmetano korišćenje bazena. Ona zadovoljava visoke tehničke standarde i najbolji kvalitet, a isporučuju je naši nemački i američki partneri.

 

1. BAZENI SA HIDRO FOLIJOM

Ovaj tip bazena ima dugi vek trajanja, pouzdanog je kvaliteta i pravi je estetski doživljaj. Bočni zidovi su izgradjeni od elementa od polistirola otpornog na udarac, u obliku i dimenzijama po zelji. Unutrašnja obloga od PVC folije u 15 različitih boja i dezena proizvodi se u fabrici našeg američkog partnera . Garantujemo pouzdanost, jer je naša firma izgradila bezbroj bazena standardnih dimenzija.

2. BAZENI OD  TORKET  BETONA

 

Ovu novu tehnologiju izgradnje naša firma je prva uvela u Madjarskoj, a na osnovu američkih iskustava.

Novina je u tome što ne zahteva nikakvu oplatu.  Zemlja se iskopa mašinom u slobodnom stilu i prema ideji naručioca, potom se na zidove nabaci mešavina betona. Zbog lučnog oblikovanja primenjuje se jednostruka armatura.

 

3. BETONSKI BAZENI

Njihovo postavljanje prvenstveno predlažemo u zatvorenom prostoru. Prednost ovih bazena je sloboda forme i dimenzija. Mogu se izgraditi upušteno (skimerska varijanta) ili sa prelivanjem. Obloga može da bude mozaik od stakla, pločice, folije ili u poslednje vreme od BRUŠENOG KAMENA. Efekat ovih obloga je veoma različit.

 

4. POLIPROPILENSKI BAZENI

Njihova prednost je što se kao i bazeni sa metalnim zidovima mogu izgraditi po principu sam svoj majstor. Pored cene bazena, mora se računati i s tim da će godinama polipropilen izbledeti i da će se njegova površina pohabati.

 

Možete izabrati bazen standardnih dimenzija, a na Vaš zahtev možemo da uradimo i oblik prema Vašoj zamisli.  Pravni saveti     Aqualing Srbija doo - 2009    www.aqualing.rs    aqualing@kbcnet.rs Developed by: