Traženje:
Pismena poruka:
Akcija O nama NPP Karijera Kontakt
 Čelični porodični bazeni

 

Želite opuštanje, udobnost, luksuz po povoljnoj ceni?! 

Bazen sa galvanizovanom, farbanom čeličnom konstrukcijom, sa PVC unutrašnjom folijom, otpornom na mraz.
Bazen se kupuje u kutijama, zavisno od dimenzija, može se transportovati i većim putničkim vozilom.
Ove bazene mogu postaviti 2-3 čoveka po principu sam svoj majstor, na osnovu uputstva za montažu.

Bazen se u jesen ne mora rastaviti, štaviše to se i ne preporučuje, jer može da prezimi. Ako se pravilno upotrebljavaju preporučene hemikalije, bazen se i bez rastavljanja i menjanja vode može godinama koristiti. 

Bazeni iz porodice Riviera

Bazeni sa galvanizovanim i farbanim čeličnim stranicama i PVC unutrašnjom folijom mogu se i bez  upuštanja montirati u nivou tla, ali isto tako, po želji, mogu se i upustiti u tlo. Uredjaj za filtriranje i merdevine posebno se kupuju. Bazen se nakon pripreme tla može lako postaviti i po principu sam svoj majstor. Može se postaviti i bez betonske podloge, na pesak, na vodoravnu, čvrstu površinu.

Menjanje vode nije neophodno, čistoća vode se održava filtriranjem i dodavanjem hemikalija. Bazen može da prezimi napunjen vodom, prekriven zaštitnim prekrivačem. Debljina folije: 0,4mm

OKRUGLI BAZENI

Konstrukcija sadrži garnituru gornjih i donjih šina, kao i bočne potporne stubove. Postavljanje bazena je, zbog njegovog kružnog oblika, veoma jednostavno.

OVALNI BAZENI

Potporni stubovi daju stabilnost pravim stranicama ovalnih bazena. Prilikom postavljanja mora se voditi računa o mestu koje je potrebno za postavljanje potpornih stubova.

 
 
Okrugli bazen RIVIERA:
4,5x1,2m

Ovalni bazen RIVIERA:
5,4x3,6x1,2m
7,2x3,6x1,2m
9,0x4,5x1,2m

Naši proizvodi koji su neophodni za korišćenje bazena:

- peščani uredjaj za filtriranje čija veličina zavisi od dimenzije bazena,

- merdevine /kod postavljanja u nivou tla sa  2x4 stepenika dvokrake, kod upuštenih bazena sa 3 stepenika i velikim lukom, ili malim lukom i jednokrake/

- hemikalije za tretiranje vode i sredstva za održavanje (bez hemikalija, odnosno nepravilnim doziranjem hemikalija ugrožava se zdravlje kupača!)


MAŠINSKA OPREMA ZA BAZENE KOJI SE POSTAVLJAJU IZNAD ZEMLJE

Filtriranje vode bazena, koji se postavljaju iznad zemlje, rešava se pumpom čija snaga zavisi od zapremine vode u bazenu. Površina za filtriranje se sastoji od specijalnog peščanog  filtera koji se postavlja u rezervoar filtera. Mašinska oprema sadrži: rezervoar filtera, pumpu, ventil, elastično rebrasto crevo, skimer (jedinicu za skupljanje prljavštine) i profil za ubrizgavanje, sa potrebnim cevima za priključenje.

Fizičkim filtriranjem se uklanja prljavština koja se ne može rastvoriti. Pored toga neophodna je i dezinfekcija vode, za neutralisanje rastvorene nečistoće. (Pogledajte naše uputstvo o hemikalijama).

 

Pored mašinske opreme, potrebno je izabrati merdevine uz bazen, dvokrake za bazene u nivou tla ili jednokrake merdevine, ako je bazen upušten u tlo. Za bazene koji su za dve trećine ukopani u zemlju, predlažemo merdevine sa 4+1 stepenika. Jednokrake merdevine se takodje proizvode u varijanti koja se može vaditi.Pravni saveti     Aqualing Srbija doo - 2009    www.aqualing.rs    aqualing@kbcnet.rs Developed by: